Våra tjänster

Oavsett om du bara behöver en service eller om du vill trimma bilen till långt över 1000hk så kan vi ordna det. Många GT-R-ägare låter även oss besikta deras bilar i samband med att vi gör service.


Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar.

Reparation och uppgradering av växellådan


Växellådan är en av de svagare punkterna på en GT-R, speciellt på de tidigaste årsmodellerna. Vi är utbildade av Dodson Motorsport, som är världsledande på dubbekopplingslådor, och är Nordens enda Pro Dealer för GR6-lådan.


Vi erbjuder allt från enklare service till avancerade uppgraderingar av drevsatser, kopplingar, framhjulsdriftskopplingar och differentialer.


Det är viktigt att uppgradera växellådan när man trimmar bilen. Om du vill veta vad du behöver göra för att växellådan ska hålla när du planerar att trimma bilen, hör av dig så hjälper vi dig att förstärka lådan.

Exteriör

Vi kan naturligtvis hjälpa dig om du vill förändra utseendet på din bil. Många vill ha andra fälgar, men även vingar, sidokjolar, huvar och inte minst en sänkning brukar vara populärt. Även foliering eller stenskottsfilm kan vi hjälpa till med.


Hör av dig med dina idéer, så hjälper vi till att förverkliga dem.

Interiör

Om du vill köra bana så är det en bra idé att inte bara byta stolar, utan även montera en halvbur. Vi rekommenderar även att du använder 4-punktsbälte vid bankörning. När man byter ut de tunga originalstolarna sparar man mycket vikt, vilket är ett bra sätt att göra bilen snabbare. Här är ett exempel där vi monterat en kolfiberstol och bälten.