Våra Projekt

Här kan du se några av de olika prjekt vi haft förmånen att få jobba med

Meguiars demobil

På den här bilen har vi gjort allt vad gäller uppgraderingar av motor, växellåda, drivlina,bränslesystem, styrsystem, kylsystem. AMS Alpha 15X-turbokitet gav ett resultat på 1137hk på hjulen. Bilen kommer premiärvisas på Elmia påsken 2022.

Nismo GT-R

En av endast 5st Nismo GT-R av 2015 årsmodell som finns i Sverige, varav endast två är lackade mattgrå från fabrik. Och den här är ännu mer unik, eftersom den har ett AMS Alpha 15X turbokit monterat! Effekten är 1133hk på hjulen.

Ford Focus RS

Vi har gjort två stycken exakt likadana Focus RS, åt samma kund! Det vi monterade var avgasystem, ett M380 kit från Mountune bestående av insugsrör, luftfilter, recirkulationsventil och Cobb Accessport. Kunden blev väldigt nöjd, med tanke på att han kapade 100-200-tiden med ca 4 sek! 

Porsche Turbo S

Den här bilen uppgraderades med större turbos, intercoolers, methanolinsprutning, Inconel avgassystem från Kline och en Syvecs ECU för att få full kontroll på allt. Kunden vill också ha en uppsättning ADV1 fälgar och en sänkning. Som du kan se på bilden så talar resultatet för sig själv. Det är inte många Porsche som ser bättre ut om du frågar oss!

En GT-R med bra knuff som används varje dag.

Det här är en finskägd GT-R som används varje dag. Ägaren kom första gången till oss 2010 och har varit en trogen kund sedan dess. Bilen har genomgått olika steg under åren och i stort sett alla delar har uppgraderats. Öhlins Road&Track-dämpare, bättre bromsar, bättre kylning, uppgraderad växellåda, Rohana fälgar och ca 950hk gör att kunden njuter av varje mil i bilen.